Hotel Nikko Xiamen din Xiamen

No. 199 Wenxing East Road,, Siming District, Xiamen

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Nikko Xiamen.

Detalii cazare

Cu locația în Centru conferinţe şi expoziţii XICEC, Hotel Nikko Xiamen este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Xiamen. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii taxi sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Televizor ecran plat, oglindă, papuci, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit) pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Accesul la centru de fitness, piscină interioară, spa, masaj, piscină (copii) hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Hotel Nikko Xiamen combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Xiamen.

Nume cazare de la furnizor: Nikko Xiamen 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Xiamen?

1. Xiamen (Xiamen, China)

9 km

2. Shang Yi (Kinmen, Taiwan)

19 km

3. Quanzhou (Jinjiang, China)

55 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp