Hotel Nikko Tachikawa Tokyo din Tokyo

1-12-1 Nishikicho

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Nikko Tachikawa Tokyo.

Detalii cazare

Hotel Nikko Tachikawa Tokyo este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Tokyo. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. Capelă, parcare auto, lift sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, papuci, prosoape, camere nefumători, aer condiţionat. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Tokyo sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Hotel Nikko Tachikawa Tokyo.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Nikko Tachikawa Tokyo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tokyo?

1. Haneda (Tokyo, Japonia)

36 km

2. Narita (Tokyo, Japonia)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp