Hotel Nice Riviera din Nisa

Nisa, Nisa, Franta

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Nice Riviera.

Detalii cazare

Poziționată la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 12 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 800 metri de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 6. 1 kilometru(i). Cele 120 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Acest hotel a fost recondiţionat în anul 2005. Cei care stau la această proprietate pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. nullToți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Această reşedinţă este loială practicilor durabile ecologice. Nice-Riviera oferă un serviciu de transfer la aeroport. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Vizitatorii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Clienţii se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Nice Riviera 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nisa?

1. Cote D Azur (Nisa, Franta)

5 km

2. Mandelieu (Cannes, Franta)

30 km

3. Albenga (Albenga, Italia)

78 km

4. La Mole (Saint Tropez, Franta)

84 km

5. Levaldigi (Cuneo, Italia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp