Hotel Neptune Beach Resort din Mombasa

Malindi Road, Bamburi, Kenya

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Neptune Beach Resort.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Mombasa City. Această reşedinţă dispune de 78 camere de oaspeți. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2019. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Neptune Beach Resort furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Neptune Beach Resort dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Neptune Beach Resort. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această proprietate garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută.

Nume cazare de la furnizor: Neptune Beach Resort 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mombasa?

1. Moi Intl (Mombasa, Kenya)

15 km

2. Malindi (Malindi, Kenya)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Kenya?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp