Hotel Mondi Holiday Bellevue din Bad Gastein

Karl-Heinrich-Waggerl-Straße 9, 5640 Bad Gastein, Austria

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Mondi Holiday Bellevue.

Detalii cazare

Aparthotelul Mondi Holiday Bellevue se afla intr-o zona linistita, inconjurat de un parc, la 5 minute de mers pe jos pana la statia de telecabina Stubnerkogel, 300 de metri de cascada, la 120 de metri de centrul statiunii Bad Gastein.

Localizare

Situat într-o locaţie liniştită, înconjurat de un parc, la 5 minute de mers de staţia de telecabină Stubnerkogel şi la doar 300 de metrii distanţă de cascadă şi de central oraşului. Baile Termale&Spa Felsensunt la 120 de metrii distanţă de hotel.


Facilitati hotel

Hotelul dispune de recepţie, restaurant/cameră de zi, bistro, bar, lounge, sală de conferinţe, lift, parcare, cameră de depozitare a ski-urilor, cameră de joacă pentru copii, servicii de îngrijire a copilului.

Wellness/Fitness: piscină interioară, piscină pentru copii, saună, baie de aburi, tratament cu vârtej de apă, aerobic înapă, camera de relaxare, sală de fitness.

Contra cost: solar, masaj, bowling, căţărare, spălatorie, WiFi.


Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie cu cadă sau duş/toaletă, uscător de păr, zonă de relaxare, o mică cameră de zi cu canapea extensibilă, telefon, radio, Tv prin cablu, seif, WiFi, balcon/terasă.

Facilităţi apartamente: 1-2 dormitoare, cameră de zi cu canapea extensibilă, chicinetă (cuptor, frigider, cuptor cu microunde, cafetieră/ceainic), baie cu cadă sau duş/toaletă, uscător de păr, telefon, radio, seif, Tv prin cablu, WiFi, balcon/terasă.
Nume cazare de la furnizor: Mondi Holiday Bellevue 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Bad Gastein 2024?

Obiective turistice Bad Gastein

Regiunea Salzburg si imprejurimi

Cascadele Krimmler

Festung Hohensalzburg

Grossglocknerstrasse

Pesterile de gheata Werfen

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bad Gastein?

1. Wolfgang A Mozart (Salzburg, Austria)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp