Hotel Miguel Angel din Madrid

TripAdvisor, nota 3.5

Calle de Miguel Angel, 29-31, Madrid

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Miguel Angel.

Detalii cazare

Poziționat la 4200 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Această reşedinţă dispune de 267 camere. Această unitate de cazare a fost renovată complet în anul 2001. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Cei care stau în această clădire pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Miguel Angel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Călătorii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Miguel Angel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp