Hotel Mestari din Helsinki

Fredrikinkatu, 51-53 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Mestari.

Detalii cazare

Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află în apropierea principalelor zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11000 kilometru(i) de unitatea de cazare. Hotelul se află la 30000 kilometru(i) de pârtii. La 30 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul se află la 2000 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 20000 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 2000 kilometru(i) de port. null Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2022. Clienţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Clienţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. nullToți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Reşedinţa oferă facilităţi de afaceri. Călătorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în reşedinţă. Oaspeţii se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Hotel Mestari. Unele dintre aceste servicii ale Hotel Mestari pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Mestari 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Helsinki 2024?

Obiective turistice Helsinki

Localitatea Rovaniemi

Chemarea Zapezii

Cina in Snowland - Iglu-Restaurant

Cross-Country Skiing

Gradina Zoologica polara

Plimbare la lumina lunii cu vizita la o coliba lapona

Safari la lumina lunii pe snowmobile

Safari pe snowmobil in padure

Satul lui Mos Craciun & Santa Park

Vizita la o ferma de husky

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Helsinki?

1. Helsinki Vantaa (Helsinki, Finlanda)

16 km

2. Lennart Meri (Tallinn, Estonia)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Finlanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp