Hotel Mercure Wien Westbahnhof din Viena

TripAdvisor, nota 3.5

Viena, Viena, Viena si imprejurimi, Austria

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Mercure Wien Westbahnhof.

Detalii cazare

Cuibărită la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. null Mercure Wien Westbahnhof a fost complet renovat în anul 2009. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Mercure Wien Westbahnhof oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Mercure Wien Westbahnhof nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare la Mercure Wien Westbahnhof. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea Austrian Ecolabel (Umweltzeichen für Tourismusbetriebe). null Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Wien Westbahnhof 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Viena?

1. Vienna Intl (Viena, Austria)

17 km

2. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

63 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp