Hotel Mercure Luxembourg Kikuoka Golf And Spa din Luxembourg

100 Scheierhaff, N/A

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Mercure Luxembourg Kikuoka Golf And Spa.

Detalii cazare

Numărul total de camere este de 76. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, Hotel Mercure Luxembourg Kikuoka Golf & Spa oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Hotel Mercure Luxembourg Kikuoka Golf & Spa nu oferă paturi suplimentare la cerere. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la această unitate de cazare care asigură accesul cu scaune cu rotile şi care dispune de o serie de unităţi de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare. Totodată, Hotel Mercure Luxembourg Kikuoka Golf & Spa a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Mercure Luxembourg Kikuoka Golf&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Luxembourg?

1. Luxembourg (Luxembourg, Luxemburg)

8 km

2. Lorraine (Metz / Nancy, Franta)

67 km

3. Saarbruecken Airport (Saarbrucken, Germania)

71 km

4. Lorraine TGV gara (Metz / Nancy, Franta)

71 km

5. Hahn Airport (Frankfurt, Germania)

78 km

6. Zweibruecken (Saarbrucken, Germania)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Luxemburg?