Hotel Mepas din Mostar

KNEZA VIŠESLAVA B.B., -

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Mepas.

Detalii cazare

Poziționată chiar în centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. La 100 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). Hotelul dispune de un total de 87 dormitoare. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Vizitatorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Hotel Mepas nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullOaspeţii care stau la această reşedinţă pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Hotel Mepas oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca toți cei care stau în această unitate de cazare să se poată revigora fizic şi psihic. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Hotel Mepas dispune de o gamă variată de experienţe culinare. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Toți cei care stau în această unitate de cazare îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Hotel Mepas. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Mepas 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mostar?

1. International (Mostar, Bosnia-Herzegovina)

6 km

2. International (Sarajevo, Bosnia-Herzegovina)

67 km

3. Bol (Brac, Croatia)

90 km

4. Dubrovnik (Dubrovnik, Croatia)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Bosnia-Herzegovina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !