Hotel Mena din Budva

Budva, Muntenegru, Muntenegru

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Mena.

Detalii cazare

Hotel Mena 3* este situat intr-o zona foarte convenabila in Podgoriile Velji in Budva. Facilitatile avantajoase fac hotelul Mena foarte atractiv, potrivit atat pentru vacante cat si pentru vizite de afaceri in capitala turismului muntenegrean.

Localizare

Hotelul Mena este situat in statiunea Budva, la mai putin de 250m de renumita “Slovenska Plaja” si la aproximativ 500 m de centrul statiunii, si la 30 de minute de aeroportul Tivat, 10 minute de statia de autobuz, iar in apropiere exista un centru medical, taxi si Targul Adriatic.


Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant, receptie, spatiu de parcare proprie si garaj. Personalul amabil si atmosfera de familie vor face ca vacanta dvs. in acest hotel sa fie una foarte placuta.


Facilitati camere

Hotelul dispune de 17 camere duble, trei camere triple, trei studio dublu, spatiu de parcare proprie si garaj. Toate camerele sunt dotate cu  A/C, frigider, balcon, TV, internet wifi. Baile sunt  dotate cu cabina dus.


Tip masa

Hotelul functioneaza in regim de masa demipensiune, mic dejun tip bufet si cina cu meniu la alegere. Masa se va servi la hotelul alaturat.
Nume cazare de la furnizor: Mena 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budva?

1. Tivat (Tivat, Muntenegru)

17 km

2. Podgorica (Podgorica, Muntenegru)

33 km

3. Dubrovnik (Dubrovnik, Croatia)

56 km

Care sunt conditiile de intrare in Muntenegru?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp