Hotel Melia Varadero din Varadero

Varadero, Havana, Varadero si imprejurimi, Cuba

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Melia Varadero.

Detalii cazare

Hotelul se bucură de o poziție pe malul mării. Un total de 490 camere de oaspeţi sunt disponibile la Melia Varadero pentru confortul oaspeţilor. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Vizitatorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. La Melia Varadero spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Acestui hotel i-a fost acordată certificarea . Această proprietate oferă o gamă variată de activităţi şi opţiuni de divertisment ideale pentru cei care iubesc să facă sport sau care doresc pur şi simplu să se bucure mişcare în aer liber. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Melia Varadero 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp