Hotel Marea Neagra din Constanta

Bulevardul Mamaia, N/A 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Marea Neagra.

Detalii cazare

Situată la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de hotel. Cea mai apropiată plajă se află la 50 metri de unitatea de cazare. Oaspeții vor găsi aeroportul la 35. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 9. 0 kilometru(i) de port. Un total de 30 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Această proprietate a fost recondiţionată integral în anul 2014. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hotel Marea Neagra Mamaia. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Marea Neagra Mamaia 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Constanta?

1. Mihail Kogalniceanu (Constanta, Romania)

14 km

2. Delta Dunarii (Tulcea, Romania)

88 km

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică