Hotel Malin din Kvarner

KRALJA TOMISLAVA, 23 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Malin.

Detalii cazare

Poziționată la 700 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Proprietatea se află la 70 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 15000 kilometru(i). Hotelul este la 700 metri de port. Un total de 161 camere sunt disponibile la Hotel Malin pentru confortul oaspeţilor. Această reşedinţă a fost complet recondiţionată în anul 2016. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Oaspeţii care stau la acest hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această proprietate este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Călătorii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Clienţii care stau în această unitate de cazare pot profita de facilităţile de relaxare disponibile la această proprietate. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Malin 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kvarner?

1. Rijeka (Rijeka, Croatia)

11 km

2. Pula (Pula, Croatia)

52 km

3. Mali Losinj (Mali Losinj, Croatia)

61 km

4. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp