Hotel Maestro din Vatra Dornei

Vatra Dornei, Suceava, Bucovina, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Maestro.

Detalii cazare

Hotelul este situat in centrul orasului, la intrarea in parc, langa Cazino, la cca. 250 m de partia de schi Dealu Negru, la 100 m de Gara Bai, pe malul raului Dorna.
  Hotelul reprezinta locul ideal pentru odihna, relaxare si punct de plecare pentru vizitarea obiectivelor turistice din zona, mentionand Manastirea Voronet, Manastirea Humor, Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita, Manastirea Putna si Arbore.
  Pentru amatorii de drumetii masivele muntoase Rarau, Giumalau, Calimani si Rodna sunt in apropiere si se pot organiza expeditii in aceste frumoase locuri.

Dotari generale
  Restaurant, terasa de vara, sauna, sala de forta, conexiune internet, parcare.

Camere
  Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 8 camere dintre care 2 camere cu 3 locuri si 6 camere cu 2 locuri. Camerele sunt dotate cu:
tv cablu, telefon, frigider, baie proprie cu cabina de dus. Tratament: ( L-V) 3 proceduri / zi.Tarif 35 lei / zi / pers. Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix
Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament. Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.

Nume cazare de la furnizor: Maestro 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp