Hotel Los Espanoles din Santiago de Chile

LOS ESPAÑOLES, PROVIDENCIA, 2539

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Los Espanoles.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în Santiago Chile. Poziționată la 4. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de proprietate. La 450 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 2. 0 kilometru(i). Acest hotel oferă un total de 48 camere. Hotel Los Españoles s-a bucurat de renovare în anul 2016. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Hotel Los Españoles nu oferă paturi suplimentare la cerere. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Hotel Los Españoles oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Los Espanoles 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Santiago de Chile?

1. A Merino Benitez (Santiago de Chile, Chile)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Chile?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%