Hotel Lisanj din Kvarner

Lisanjska 1, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Lisanj.

Detalii cazare

Cuibărit la 500 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Cea mai apropiată plajă se află la 100 metri de proprietate. Incinta numără 168 camere de oaspeți primitoare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această proprietate a fost renovată integral în anul 2018. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. hotel Lisanj nu oferă paturi suplimentare la cerere. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la hotel Lisanj. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Unitatea de cazare oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Aminess Lisanj Family Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kvarner?

1. Rijeka (Rijeka, Croatia)

20 km

2. Mali Losinj (Mali Losinj, Croatia)

69 km

3. Pula (Pula, Croatia)

72 km

4. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !