Hotel Lev din Ljublijana

Vosnjakova Ulica, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Lev.

Detalii cazare

Cuibărită la 100 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. La 10 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 22. 0 kilometru(i). Incinta numără 231 unități de cazare primitoare. Această reşedinţă a fost restructurată în anul 2019. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Exe Lev oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Cei care stau în această clădire pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Reşedinţa oferă facilităţi de afaceri. Exe Lev poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Exe Lev 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ljublijana?

1. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

19 km

2. Klagenfurt (Klagenfurt, Austria)

67 km

3. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

82 km

4. Rijeka (Rijeka, Croatia)

92 km

5. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !