Hotel Le 830 din Namur

Chaussee de Marche, 830

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Le 830.

Detalii cazare

Situată la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află la 10. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 1. 0 kilometru(i), vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 33. 0 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 42 camere de oaspeți confortabile. Acest hotel a fost construit în anul 2022. În plus, la hotel este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Hotel Le 830 dispune de o serie de dormitoare accesibile cu scaune cu rotile. Clienţii pot profita de parcare. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Unele dintre aceste servicii ale Hotel Le 830 pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Le 830 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Namur?

1. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

33 km

2. Airport (Liege, Belgia)

44 km

3. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

60 km

4. Maastricht (Maastricht, Olanda)

79 km

5. International (Antwerp, Belgia)

89 km

6. Merzbrueck (Aachen, Germania)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp