Hotel La Pirogue din Flic En Flac

TripAdvisor, nota 4.5

Wolmar, Flic-en-Flac

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel La Pirogue.

Detalii cazare

Cuibărit la 150 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La Pirogue Mauritius dispune de un total de 248 unităţi de cazare. Această unitate de cazare a fost complet recondiţionată în anul 2003. La Pirogue Mauritius include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullToți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de parcare. Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Călătorii vor aprecia activităţile sportive oferite în această reşedinţă. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi oaspeţii. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Călătorii pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa ale proprietăţii. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: La Pirogue Mauritius 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Flic En Flac?

1. Sir Seewoosagur (Mauritius, Mauritius)

35 km

Care sunt conditiile de intrare in Mauritius?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp