Hotel La Palma Au Lac din Locarno

VIALE VERBANO, 29

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel La Palma Au Lac.

Detalii cazare

Poziționată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 30000 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 45 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 1200 kilometru(i) de hotel. Hotel La Palma au Lac numără un total de 68 dormitoare. Această unitate de cazare a fost complet recondiţionată în anul 2008. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Hotel La Palma au Lac nu oferă paturi suplimentare la cerere. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  În ceea ce priveşte relaxarea, cei care stau în această clădire vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Oaspeţii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Cei care stau în această clădire pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa din incintă. Hotel La Palma au Lac poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel La Palma Au Lac 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Locarno?

1. Agno (Lugano, Elvetia)

20 km

2. Malpensa (Milano, Italia)

60 km

3. Linate (Milano, Italia)

86 km

4. Bergamo Orio Al Serio (Milano, Italia)

88 km

5. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?