Hotel Korona Pension din Budapesta

Budapesta, Ungaria, Ungaria

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Korona Pension.

Detalii cazare

Un total de 23 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Korona Pension oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există camere în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Korona Pension furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de hotel. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Unitatea de cazare oferă facilităţi de afaceri. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Korona Pension 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce spun clientii nostri!

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta 2024?

Obiective turistice Budapesta

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

20 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp