Hotel Korona Pension din Budapesta

Budapesta, Ungaria, Ungaria

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Hotel Korona Pension 3***

Localizare: Compusă din 2 clădiri moderne cu balcoane simple, din lemn, și amplasată intr-o grădină mare privată, această pensiune de familie, renovată estetic, este situată pe centura verde a orașului Budapesta. De aici se poate ajunge in aproximativ 15-20 de minute in centrul istoric al Budapestei, la Bazilica Sf. Ştefan si la Parlament, situate la 4 km distantă. Aeroportul Ferihegy din Budapesta este situat la 17 km distantă sau la 35 de minute cu masina.

Facilitati hotel: restaurant, room service, bar, receptive deschisa non stop, camera pentru nefumatori, sala de conferinte, free parking, aer conditionat. O zonă atractivă de grădină (cu grătar și scaune in aer liber) sporeste ambianta primitoare, iar restaurantul serveste preparate delicioase din bucătăria maghiară. Acest hotel va pune la dispozitie internet de mare viteza

Dotari camere: Camerele single, duble, triple și cvadruple, frumos mobilate, vor oferi oaspeților nopti foarte odihnitoare.Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.