Hotel Kazakhstan din Almaty

TripAdvisor, nota 3.5

Dostyk ave 52/2, Almaty

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Kazakhstan.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Almaty. Poziționată la 200 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi principalele zone de distracție la 1. 2 kilometru(i) distanță. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de hotel. Hotelul se află la 13. 0 kilometru(i) de pârtii. La 100 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 14. 0 kilometru(i). Incinta numără 202 dormitoare primitoare. Kazakhstan a fost complet renovat în anul 2014. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Kazakhstan oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Kazakhstan 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Almaty?

1. International (Almaty, Kazakhstan)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Kazakhstan?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp