Hotel Juliani din St. Julian

25, St George's Road, St Julians

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Juliani.

Detalii cazare

Oferind o terasă pe acoperiș și o piscină, Hotelul Juliani - Boutique Hotel are vedere panoramică la golful Spinola. Amplasat intr-o casă elegantă de pe malul mării din Saint Julian, oferă Wi-Fi gratuit și parcare gratuită.

Camerele spațioase ale acestui hotel de tip boutique au aer condiționat, minibar și TV cu canale prin satelit . Fiecare baie privată are halate de baie moi, cabină de duș și duș cu efect de ploaie , uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul Zest din incintă este specializat in mancăruri europene și asiatice și include un bar cu terasă. Un mic dejun continental tip bufet este servit in cafeneaua Juliani, care oferă, de asemenea, mese ușoare și gustări pe tot parcursul zilei.

Hotelul este la 10 minute de mers pe jos de plaja din Golful Balluta. Stația de autobuz Spinola se află chiar in fața locului, oferind conexiuni excelente in jurul Maltei.

Nume cazare de la furnizor: Juliani Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de St. Julian?

1. Luqa International (Malta, Malta)

7 km

2. Gozo (Gozo, Malta)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in Malta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp