Hotel Imparatul Romanilor Sibiu din Sibiu

NICOLAE BALCESCU BLVD., 4 3 YES

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Imparatul Romanilor Sibiu.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Sibiu. Vizitatorii vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Hotel Imparatul Romanilor Sibiu numără un total de 93 camere. Hotel Imparatul Romanilor Sibiu datează din anul 1895 şi a fost complet renovat în anul 2003. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullHotel Imparatul Romanilor Sibiu furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Clienţii sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Călătorii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Imparatul Romanilor Sibiu 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sibiu?

1. Sibiu (Sibiu, Romania)

4 km

2. Tirgu Mures (Targu Mures, Romania)

77 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !