Hotel Hirsch din Stuttgart

STUTTGARTER STRASSE, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Hirsch.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Stuttgart. Cuibărită la 500 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare este la 10. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de proprietate. Clienții vor găsi aeroportul la 8. 0 kilometru(i). Acest hotel oferă un total de 62 dormitoare. Hotel Hirsch a fost complet renovat în anul 2016. Hotel Hirsch include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia nu este deschisă 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Hotel Hirsch dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Oaspeţii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Opţiunea gastronomică a proprietăţii îi va încânta pe vizitatori cu o bucătărie rafinată şi cu o ambianţă fermecătoare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Hirsch 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Stuttgart?

1. Stuttgart Airport (Stuttgart, Germania)

6 km

2. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

84 km

3. City Airport (Mannheim, Germania)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp