Hotel Herc din Sarajevo

TripAdvisor, nota 4.0

Podcarina 1, Sarajevo

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Herc.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Sarajevo. Cuibărită la 400 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 9. 1 kilometru(i). Hotel Herc garantează un sejur liniştit, deoarece există numai 15 camere. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Călătorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hotel Herc. Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Unitatea de cazare dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Hotel Herc poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Herc 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sarajevo?

1. International (Sarajevo, Bosnia-Herzegovina)

8 km

2. International (Mostar, Bosnia-Herzegovina)

79 km

Care sunt conditiile de intrare in Bosnia-Herzegovina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp