Hotel Gran View Garden Okinawa din Okinawa

3-82 Toyosaki, Tomigusuku

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Gran View Garden Okinawa.

Detalii cazare

Opriți-vă la Hotel Gran View Garden Okinawa să descoperiți minunile din Okinawa. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Hotel Gran View Garden Okinawa. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi saună, piscină exterioară, masaj. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Okinawa sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Hotel Gran View Garden Okinawa.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Gran View Garden Okinawa 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Okinawa?

1. Naha (Okinawa, Japonia)

5 km

2. Kerama (Kerama, Japonia)

35 km

3. Aguni (Aguni, Japonia)

62 km

4. Kumejima (Kumejima, Japonia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp