Hotel Giardino Ascona din Locarno

Via del Segnale, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Giardino Ascona.

Detalii cazare

Gândit special pentru familii, acest hotel luxos se află în Ascona. Poziționată la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi principalele zone de distracție la 2. 0 kilometru(i) distanță. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1. 7 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 1. 3 kilometru(i), clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Proprietatea se află la 1. 8 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 13. 5 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 2. 2 kilometru(i) de port. Hotel Giardino Ascona dispune de un total de 72 camere. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Această proprietate are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi vizitatorii. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Giardino Ascona 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Locarno?

1. Agno (Lugano, Elvetia)

18 km

2. Malpensa (Milano, Italia)

58 km

3. Linate (Milano, Italia)

85 km

4. Bergamo Orio Al Serio (Milano, Italia)

88 km

5. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!