Hotel Giardino Ascona din Locarno

Via del Segnale, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Giardino Ascona.

Detalii cazare

Cuibărit la 2000 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare este la 2000 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1700 kilometru(i) de hotel. La 1400 kilometru(i), clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul se află la 1900 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Clienții vor găsi aeroportul la 13500 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 2200 kilometru(i) de port. Proprietatea cuprinde un total de 72 camere confortabile. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hotel Giardino Ascona. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Hotel Giardino Ascona promovează o politică durabilă. Cei care stau în această clădire se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Giardino Ascona 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Locarno?

1. Agno (Lugano, Elvetia)

18 km

2. Malpensa (Milano, Italia)

58 km

3. Linate (Milano, Italia)

85 km

4. Bergamo Orio Al Serio (Milano, Italia)

88 km

5. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?