Hotel Gate In Kagoshima Tenmonkan din Kagoshima

5-20 Funatsu-cho

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Gate In Kagoshima Tenmonkan.

Detalii cazare

Oprițivă la Hotel Gate in Kagoshima Tenmonkan să descoperiți minunile orașului Kagoshima. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Hotel Gate in Kagoshima Tenmonkan. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, purificator aer, ness gratuit, ceai gratuit, umidificator. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi masaj. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Kagoshima, Hotel Gate in Kagoshima Tenmonkan vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Gate In Kagoshima Tenmonkan 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kagoshima?

1. Kagoshima (Kagoshima, Japonia)

27 km

2. Miyazaki (Miyazaki, Japonia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp