Hotel Francia din Tucuman

TripAdvisor, nota 4.0

Crisostomo Alvarez 487, San Miguel de Tucuman, Tucuman

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Francia.

Detalii cazare

Cuibărită la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 0 kilometru(i) de hotel. La 309 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 1000 metri. Unitatea de cazare este la 20. 0 kilometru(i) de port. Incinta numără 43 unități de cazare primitoare. Francia s-a bucurat de renovare în anul 2011. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Recepţia este deschisă 24/7. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Vizitatorii îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul proprietăţii. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Francia 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tucuman?

1. Benj Matienzo (Tucuman, Argentina)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !