Hotel Flex Hiroshima din Hiroshima

7-1 Kaminobori-cho, Naka-ku

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Flex Hiroshima.

Detalii cazare

Hotel Flex Hiroshima este o alegere populară între călători în orașul Hiroshima, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, rack pentru haine, aşternuturi, oglindă, papuci pentru a asigura o noapte liniștită. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Hiroshima este un motiv întemeiat de ce să alegeți Hotel Flex Hiroshima pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Flex Hiroshima 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hiroshima?

1. West Airport (Hiroshima, Japonia)

5 km

2. Hiroshima Intl (Hiroshima, Japonia)

41 km

3. Matsuyama (Matsuyama, Japonia)

66 km

4. Iwami Aiport (Iwami, Japonia)

68 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp