Hotel Flamingo Cancun Resort din Cancun

Cancun, Riviera Maya si Insula Cozumel, Mexic

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Flamingo Cancun Resort.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de hotel. Cea mai apropiată plajă este chiar lângă proprietate. Flamingo Cancun Resort numără un total de 249 camere de oaspeţi. Această unitate de cazare a fost recondiţionată integral în anul 2018. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Flamingo Cancun Resort. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Această unitate de cazare se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Oaspeţii se vor bucura de o şedere plăcută în această reşedinţă care oferă o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment. Clienţii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite la hotel. Clienţii se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Flamingo Cancun All Inclusive 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cancun?

1. Isla Mujeres (Isla Mujeres, Mexic)

14 km

2. Cancun (Cancun, Mexic)

14 km

3. Playa Del Carmen (Playa del Carmen, Mexic)

64 km

4. Cozumel (Cozumel, Mexic)

69 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp