Hotel Estelar Yopal din El Yopal

TripAdvisor, nota 4.5

Calle 7 No. 21-22, Yopal

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Estelar Yopal.

Detalii cazare

Poziționată la 100 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi aeroportul la 3. 5 kilometru(i). Această proprietate dispune de 74 unităţi de cazare. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. nullExistă o parcare. Estelar Yopal este loial practicilor durabile ecologice. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de hotel. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Estelar Yopal 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !