Hotel Estelar La Fontana din Bogota

TripAdvisor, nota 4.0

Av. 127 # 15A - 10, Bogota

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Estelar La Fontana.

Detalii cazare

Poziționată la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. null Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2008. Estelar La Fontana include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Estelar La Fontana oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Estelar La Fontana. nullVizitatorii pot profita de parcare. Acest hotel are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Estelar La Fontana se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Clienţii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în proprietate. Unele dintre aceste servicii ale Estelar La Fontana pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Estelar La Fontana 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

10 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !