Hotel Equatorial Shanghai din Shanghai

65 Yanan Road West, Shanghai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Equatorial Shanghai.

Detalii cazare

Poziționată la 300 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi aeroportul la 100 metri. Unitatea de cazare cuprinde un total de 516 camere de oaspeți confortabile. Această proprietate a fost ultima oară renovată în anul 2015. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, Equatorial Shanghai oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Cei care stau în această clădire se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa din incintă. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Vizitatorii se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul proprietăţii. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Equatorial Shanghai 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

10 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

34 km

3. Suzhou (Suzhou, China)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp