Hotel Eos din Bucuresti

Sos. Pantelimon 14, sector 2, Bucharest

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Eos.

Detalii cazare

Descriere:Construita la inceputul secolului XX de unul dintre arhitectii marcanti ai perioadei, cladirea a fost introdusa, dupa un amplu program de restaurare si modernizare, in reteaua hoteliera. Numele Eos a fost ales dupa inspiratia din mitologia greaca in care zeita Eos, zeita cu degete trandafirii, vestita pentru numeroasele legaturi amoroase, a fost pedepsita de Afrodita sa fie o vesnica indragostita. Facilitati:Atmosfera placuta si intima a hotelului, se regaseste si in camerele hotelului. Cromatica si designul incaperilor va vor cuceri de indata, oferindu-va binele meritate momente de relaxare. Acestea sunt concepute pentru a pastra confortul cu care sunteti obisnuit, fiind dotate cu aer conditionat, TV, frigider si o conexiune rapida Wi-Fi. Hotelul are o terasa cu o capacitate de 50 de locuri si un restaurant de 35 de locuri.


Nume cazare de la furnizor: Eos 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bucuresti?

1. Baneasa Aurel Vlaicu (Bucuresti, Romania)

7 km

2. Henri Coanda (Bucuresti, Romania)

14 km

3. Polkovnik Lambrinovo (Silistra, Bulgaria)

93 km

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!