Hotel Egina Bogota din Bogota

Carrera 14A # 119-16, Bogota

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Egina Bogota.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil, doar pentru adulți, este localizat în Bogota. Vizitatorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. La 1. 7 kilometru(i), vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 17. 3 kilometru(i). Un total de 44 camere sunt disponibile la Egina Bogota pentru confortul oaspeţilor. Această proprietate a fost realizată în anul 1997. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Din nefericire, nu există camere în care oaspeții care stau la această proprietate să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare la Egina Bogota. Egina Bogota oferă un serviciu de transfer la aeroport. Unitatea de cazare dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Unele dintre aceste servicii ale Egina Bogota pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Egina Bogota 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

11 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică