Hotel Eden Garden Spa. din Campulung-Moldovenesc

Calea Bucovinei, 148

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Eden Garden Spa..

Detalii cazare

Hotel Eden si Eden Garden Spa**** se afl pe DN 17/ E 576, in Municipiul Campulung Moldovenesc, la poalele masivului Raru, la o altitudine de 630m, intr-o zon pitoreasca si linistit, la 2km de centrul orasului si la 5km de Partia de ski Raru.
Pozitia sa privilegiat, in tinutul de vis al Bucovinei, inconjurat de pduri seculare,  peisaje mirifice, rauri cristaline, face din Hotelul Eden destinatia perfect pentru cei ce caut momente de odihn si relaxare, drumetii in natur, mountainbike, ctrri montane, aventuri off-road, partide de vanatoare si pescuit sau sporturi de iarn.
Totodat, hotelul se afl intr-un punct strategic pentru pornirea in pelerinaj ctre salba de biserici si manstiri medievale, locuri sfinte, incarcate de credint si istorie din Tara de Sus a Bucovinei romanesti.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Eden Garden Spa .. 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Campulung-Moldovenesc?

1. Stefan Cel Mare (Suceava, Romania)

60 km

2. International (Cernauti, Ucraina)

87 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !