Hotel Delta din Neptun

Neptun, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Delta.

Detalii cazare

Situare: Pozitionat pe malul lacului Neptun, aproape de centrul comercial al statiunii, hotelul este la 300 m plaja, iar in apropiere exista o piscina in aer liber nou construita, un bar de zi, teren de tenis si o gradina de vara.
Camere: Camerele sunt dotate cu TV si minibar.
Restaurant: Restaurantele unde se poate servi masa sunt ,,Insula', ,,Amazon', ,,Exotic', ,,Neptun', ,,Rose-Marie', ,,Marea Neagra', ,,Rustic' si braseria ,,Dunarea'.
Servicii gratuite: informatii turistice
Servicii cu plata: telefon, fax, articole de stricta necesitate, spalat, curatat, calcat, room service, parcare auto, fotocopiere, bar de zi
Facilitati copii: Copiii intre 0 - 14 ani au gratuitate daca nu se solicita pat suplimentar; daca se solicita pat suplimentar se achita 50% din tariful unui loc.
Animale de companie: Accesul este permis daca au carnet de sanatate si se achita o taxa de 30% din valoarea unui loc de cazare.
Din 2011 face parte din cadrul complexului 2D


Nume cazare de la furnizor: Delta

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp