Hotel Dann Carlton Bogota din Bogota

TripAdvisor, nota 4.5

Avenida 15 No 103-60, Bogota

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Dann Carlton Bogota.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este situat în Bogota. Cuibărit la 9. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 20. 0 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Dann Carlton Bogota dispune de un total de 139 camere de oaspeţi. Această reşedinţă a fost renovată complet în anul 2015. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. Acesta este un hotel recomandat persoanelor cu dizabilităţi. Hotelul dispune, de asemenea, de 2 cameră de oaspeți recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Dann Carlton Bogota. Oaspeţii care stau la Dann Carlton Bogota pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Cei care stau în această clădire se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice de aici. În caz de nevoie, oaspeții care stau la această proprietate pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Dann Carlton Bogota 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

10 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !