Hotel Daniela Zermatt din Zermatt

Steinmattstrasse 39, 39

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Daniela Zermatt.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Zermatt. Cuibărit la 500 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 6. 0 kilometru(i) de proprietate. Unitatea de cazare se află la 350 metri de pârtii. La 140 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. null Acest hotel a fost ultima oară renovat în anul 2013. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Hotel Daniela Zermatt nu oferă servicii de recepţie de 24 de ore. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Clienţii se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor oaspeților care stau la această proprietate. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Daniela Zermatt 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zermatt?

1. Sion (Sion, Elvetia)

38 km

2. Corrado Gex Airport (Aosta, Italia)

42 km

3. Malpensa (Milano, Italia)

86 km

4. Megeve (Megeve, Franta)

87 km

5. Agno (Lugano, Elvetia)

88 km

6. Caselle (Torino, Italia)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !