Hotel Clement Prague din Praga

KLIMENTSKA, 30

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Clement Prague.

Detalii cazare

Călătorii vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 11. 8 kilometru(i). Un total de 76 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Această unitate de cazare a fost restructurată în anul 2016. Hotel Clement Prague include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, Hotel Clement Prague oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare la Hotel Clement Prague. Această unitate de cazare este loială practicilor ecologice. Vizitatorii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Proprietatea dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Clement Prague 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Praga?

1. Ruzyne (Praga, Cehia)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Cehia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !