Hotel Cismigiu din Bucuresti

TripAdvisor, nota 4.5

38, Regina Elisabeta Blvd., Bucharest

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Cismigiu.

Detalii cazare

Hotel Cismigiu este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Bucureşti. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Hotel Cismigiu. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Bucureşti este un motiv întemeiat de ce să alegeți Hotel Cismigiu pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Cismigiu Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bucuresti?

1. Baneasa Aurel Vlaicu (Bucuresti, Romania)

7 km

2. Henri Coanda (Bucuresti, Romania)

15 km

3. Polkovnik Lambrinovo (Silistra, Bulgaria)

96 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !