Hotel Charela Inn din Negril

Negril, Jamaica, Jamaica

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Charela Inn.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este în Negril. Poziționată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi principalele zone de distracție la 2. 0 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7. 0 kilometru(i) de proprietate. Cea mai apropiată plajă este chiar lângă hotel. Numărul total de camere de oaspeți este de 50. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Oaspeţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Charela Inn furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această reşedinţă este loială practicilor durabile ecologice. Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Charela Inn 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Negril?

1. Negril (Negril, Jamaica)

4 km

2. Sangster Intl (Montego Bay, Jamaica)

49 km

Care sunt conditiile de intrare in Jamaica?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp