Hotel Casa Amsterdam din Amsterdam

Eerste Ringdijkstraat, 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Casa Amsterdam.

Detalii cazare

Poziționată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la 3. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de proprietate. Proprietatea este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Călătorii vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). null Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Hotel Casa Amsterdam oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Hotel Casa Amsterdam nu oferă paturi suplimentare la cerere. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hotel Casa Amsterdam. Hotel Casa Amsterdam promovează o politică durabilă. Cei care stau în această clădire se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare din incintă. Această reşedinţă se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Hotel Casa Amsterdam poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Casa Amsterdam 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

12 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

55 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !