Hotel Cartesiano Puebla din Puebla

3 Oriente 610 Centro

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Cartesiano Puebla.

Detalii cazare

Cartesiano numără un total de 63 camere de oaspeţi. Cartesiano a fost complet recondiţionat în anul 2021. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Cei care stau în această clădire sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. La Cartesiano spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Există o parcare la Cartesiano. Cei care stau în această clădire pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile aici. Reşedinţa dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Această unitate de cazare oferă o gamă largă de experienţe culinare. Unele dintre aceste servicii ale Cartesiano pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Cartesiano 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Puebla?

1. Huejotsingo (Puebla, Mexic)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp