Hotel Belvedere din Olimp

Olimp, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Belvedere.

Detalii cazare

Profil: Recomandat pentru odihna. Economic Situare: Hotelul este amplasat la aproximativ 30 m de plaja. Info: Are in dotare piscina in aer liber, bar propriu, o sala de conferinte dotata cu videoproiector si flip chart. Camere: Dispune de 229 camere duble si 13 camere cu 3 paturi, dotate cu baie proprie, TV, balcon, frigider si telefon. Restaurant: Restaurantul are specific international si romanesc si o capacitate de 600 locuri. Masa se serveste in sistem ,,cont turist' si ,,bufet suedez' (micul dejun).  Servicii gratuite: parcare, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor, primirea / transmiterea mesajelor / corespondentei, camera pastrare bagaje Servcii cu plata: convorbiri telefonice Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 7 au gratuitate la cazare si mic dejun. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 - 14 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si achita micul dejun integral. Copiii peste 14 ani achita integral atat cazarea, cat si masa. Pentru patul suplimentar se achita 50 % din valoarea unui loc, fara mic dejun.  Animale de companie: Accesul este permis daca se prezinta carnet de sanatate si se va achita 20% din valoarea unui loc de cazare.  Atractii in zona: plaja ,,La Steaguri', terase, restaurante pe plaja

Nume cazare de la furnizor: Belvedere 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp