Hotel Bellevue din Viena

TripAdvisor, nota 3.5

Althanstraße 5 1090 Wien 9., Alsergrund, Wien, Austria

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Bellevue.

Detalii cazare

Cuibărită la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Călătorii vor găsi aeroportul la 17. 0 kilometru(i). Incinta numără 160 dormitoare primitoare. Această reşedinţă a fost complet recondiţionată în anul 2016. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Vizitatorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Există o parcare. Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea Austrian Ecolabel (Umweltzeichen für Tourismusbetriebe). Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Bellevue Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Viena?

1. Vienna Intl (Viena, Austria)

17 km

2. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

62 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp