Hotel Bella Vista din Qawra

Qawra Coast Road, St. Paul's Bay, SPB 1908 St Paul's Bay, Malta

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Bella Vista.

Detalii cazare

Bella Vista se află in orașul San Pawl il-Baħar, la 10 minute de mers pe jos de centrul localități Qawra si la 15 minute de stația de autobuz Bugibba. Hotelul oferă piscine, atat in interior, cat si in aer liber, precum si o terasă pe acoperis cu cadă cu hidromasaj.

Camerele sunt spatioase și au balcon cu vedere la peisajul rustic sau la piscină. Toate camerele oferă și TV prin satelit, ventilator și baie proprie. La cerere, aveți la dispoziție aer condiționat și ceainic.

Hotelul Bella Vista are o sală de gimnastică si saună. In hol sunt expuse mașini istorice. Centrul de infrumusetare pune la dispozitie o gamă largă de tratamente si masaje.

Restaurantul servește mancăruri mediteraneene in stil bufet pentru mic dejun, pranz și cină. Lounge barul Tate oferă muzică live si proiectii de film.

Personalul vă poate oferi o multime de informatii turistice utile pentru a vizita Malta. Aveți, de asemenea, la dispoziție transferuri gratuite la piata Bugibba si centrul orasului Qawra.

Nume cazare de la furnizor: Bella Vista Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Qawra?

1. Luqa International (Malta, Malta)

12 km

2. Gozo (Gozo, Malta)

15 km

Care sunt conditiile de intrare in Malta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp